tirsdag 29. juli 2008

Pulsvarmeralong juliPulsvarmerene for juli er ferdige. Jeg hekla de i Manos, fra garn jeg kjøpte da jeg var på strikketur på Shetland. Kjempemykt og deilig

søndag 27. juli 2008

Strikka boleroHer er boleroen ferdig. Den hadde jeg tenkt å gi til kjæresten til sønnen min, men dessverre ble den for stor, spesielt over ryggen. Jeg får finne noen andre å gi den til, og strikke en annen til kjæresten. Ho har tatt ut et mønster fra Drops.

torsdag 24. juli 2008

Lenge siden sist

Nå er det virkelig lenge siden jeg har skrevet noe på bloggen. Det er ikke det at jeg ikke har strikket, for det har jeg, men har vært sjuk. Har ikke klart å forme tankene til å skrive. Etter at jeg kom hjem fra den kjempeflotte turen til Shetland, gikk det ikke lenge før jeg begynte å kjenne meg forkjølt, og hosta voldsomt. Etter å ha snakka med legen jeg samarbeider med på helsestasjonen, ble det tatt en blodprøve, og joda - gamle dama hadde fått kikhoste! Er på bedringens veg, men slappheten sitter hardt i. Har hatt flere dager hvor jeg ikke har klart å strikke, og da vet du jeg er elendig.


HV juli

Her har jeg fått en flott pakke fra min HV på Hobbyboden.
2nøster flerfarga Viking sportsragg, 2 nøster Tuva bomullsgarn, 1 heklenål nr.1,5, ett koselig kort og oppskrift på str.håndkle.
det var ikke noe hint med, men tusen tusen takk skal du ha, min hemmelige venn for juli

Til slutt vil jeg liste opp de prosjektene jeg har under arbeide. Kanskje jeg da får et puff til å gjøre de ferdige???
# 1 jakke til meg sjøl i lilla alpakka
# hekla lue til kreftavdelingen
# strikka sokker til dattera mi i Step garnet
# 2 CoP tepper
# 1 bolero
# 1 babyjakke
# 1 hekla topp
# 1 strikka topp
# strikka tunika
# fisketeppe

Dette ble mange!! Har som forsett å komme så langt at jeg holder på bare med en og en ting om gangen