onsdag 29. oktober 2008

Fotoapparatet fungerer ikke

Det er så kjedelig ikke å kunne vise fram det jeg har strikka eller opplevd. Minnekortet på fotoapparatet mitt fungerer ikke. Produksjonen har vært ganske stor på håndarbeidsfronten den siste måneden.
Den babygenseren som det står bilde av i bloggen litt lenger ned, ble ferdig i dag, både genser og bukse. Det er et veldig koselig sett, men oppskrifta er gammel. Den står i et Idenahefte - nr.92

Videre har jeg heklet 2 vesker - en i lilla - en i grått. Bilde av modellen står i Maskerader nr.6, side 4. Disse veskene skal være modeller i en forretning.

Ellers strikker jeg på ett fisketeppe på bestilling. Har passert 100 fisk nå, og er så flink at jeg fester tråder og syr de sammen etterhvert.

I dag fikk jeg en bestilling på en strikka kjole. den er i tynn alpakka fra Sandnes. Har nettopp lagt opp. Må ha tunga rett i munnen når jeg legger opp 496 m. Prøver å legge inn link, men får det ikke til. Den er i mørk grå farge, med lange armer, til ca ved knærne, strikkes i 14vr, 2 r hele tida. Den blir stilig, men ser for meg mange timer over dette strikketøyet