søndag 27. september 2009

Sjelevarmer/sjalDette er den første julegaven jeg er ferdig med, har planer, og er igang med flere. Denne sjelevarmeren/sjalet skal min svigermor få. Ho er kjempesnill, og fortjener en fin gave. Har hekla med garnet Mirasol. Hvis dere ser godt etter, er der knapper, så det valgfritt om hun vil bruke det som sjal eller sjelevarmer.

fredag 25. september 2009

Sokker til SunnivaDen andre "svigerdattera" mi, har også fått seg et par nye sokker. Har brukt garnet Step

tirsdag 22. september 2009

Overraskende gave i postenGjett om jeg ble glad i dag da denne pakken kom i posten. Overraskende. Tusen, tusen takk til deg som sendte den

Sokker til LeneFikk et nøste med nydelig sokkegarn av "min" HV på Hobbyboden denne mnd, og da passa det fint å strikke sokker til kjæresten til en av sønnene mine.

torsdag 17. september 2009

Gevinster til bedehusbasarJeg er med i bedehusforeninga på plassen der jeg bor, Hareid. Vi skal ha basar hvor inntekten går til bedehuset. Jeg har hekla 6 par grytekluter som skal være "åregevinster". Hadde disse fargerike "restene", og hekla doble grytekluter. Det ble mange rundinger å hekle, men nå er jeg ferdig. Tror de blir gode å bruke.

Flotte strikkeplagg til barnehjem i Mldova

Jeg har skrevet i bloggen min tidligere at jeg har ei venninne som samler inn varme klær til et barnehjem i Moldova. Flere på Hobbyboden har sendt bidrag. I går kom det en innholdsrik pakke; bare se :

Tusen, tuuuuuusen takk til deg som har sendt dette

tirsdag 15. september 2009

Bukse og genser i Fanamønsterdenne dressen er også en som har bestilt. den er strikket i babyull fra rauma. Da jeg var nesten ferdig med bolen, oppdaga jeg at det var lagt av altfor lite hvitt garn. Butikken hadde ikke flere nøster i samme innfarging, og da var det bare en ting å gjøre: rekke opp og strikke bolen på nytt. Gjett om jeg var glad for å levere den i dag!

Pakke fra Hemmelig Venn på HobbybodenDenne kjempefine pakken fikk jeg for noen dager siden fra min HV på Hobbyboden. Oppskrift,nydelig sokkegarn ("min" farge), te og kakaopose. Her skal kjæresten til en av sønnene mine få sokker!

tirsdag 8. september 2009

Garnslanking august

Denne mnd har jeg sortert endel garn, og kasta garn jeg vet jeg aldri vil bruke. Flink, ikke sant?

94.619g fra juli
+ 500g mottatt gave
+ 900g kjøpt
- 296g gitt vekk
- 1.692g kasta
- 1.876g strikka/hekla
___________________________

92.155g

Mål for neste måned: komme under 90 kg