onsdag 30. mars 2011

Bestemor - SWAP

Synnøve-Olava med bloggen Olavas Verden arrangerer Bestemor-Swap! :)
Og jeg har meldt meg på!!Reglene er at vi skal lage 15 helt like ruter. Rutene skal være på 9 omganger, dvs 18x18 cm. Heklet i bomullsgarn på nål 3:)
Rutene skal være ferdig til 15. juni, så det gir oss god tid:)

Du kan melde deg på Swap'en her.
Jo flere som melder seg på, jo gøyere blir det;)

mandag 28. mars 2011

Håp om vår på kjøkkenbenkenDet snør, det snør ute. Jeg VIL ha vår!!!!

På kjøkkenbenken har jeg sådd frø til stemorsblomster. De spirer, og det er så kjekt å se på de hver dag

lørdag 26. mars 2011

Gavre fra hemmelig venn på Trådsnella og Norsk StrikkeforumDenne koselige pakken fikk jeg fra min hemmelige venn på Trådsnella. Skal hekle en løper til påske av dette fine garnet. Tusen tusen takk
Denne fine gaven fikk jeg fra min strikkevenninne på Norsk Strikkeforum. Yndlingsfargen er lilla, så dette var midt i blinken. Tusen takk

Hasteoppdrag - leggvarmereDisse leggvarmerne har jeg strikket til barnebarnet til venninna mi. Brukte 2 dg på de, for det hasta. Har strikka med dobbel tråd "Gammelserie 2 tråds" fra Rauma. Oppskrifta er tatt fra hodet mitt.

tirsdag 22. mars 2011

Gave fra hemmelig venn på HobbybodenOm noen skulle være i tvil, så er jeg veldig glad for pakke i posten. Tusen takk til min venn for denne nydelige pakken. Så nydelig garn.... Det skal kanskje bli luer av dette.

Jakke str.6 årDenne jakka er en modell jeg strikker for Viking. Har brukt garnet Alpakka sport, et nydelig garn å strikke av.
Det skal være glidelås framme, den har jeg ikke sydd i, så derfor er kanten framme bare satt sammen med knappenåler for å ta bilde

Bryllup


Her er noen bilder fra kirka, fra en høytidelig og flott sermoni. Mannen min er vigselsmann, og det gjorde det spesielt og nært.

Her ser bloggleserne hvordan sengeteppet ble brukt i kirka; det var lagt over alterringen, og de knela på det. Synes det er en fin symbolikk.

Akkurat her og nå har jeg ikke noen fine bilder av brudeparet på "framsiden", det kan jeg legge ut siden

onsdag 9. mars 2011

Sengeteppe - bryllupsgave

Dette sengeteppet blir bryllupsgave sønnen vår og hans kjære. Jeg har holdt på med det ei stund, og jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Brudeparet ville gjerne ha navnet sitt på sengeteppet, og da måtte jeg hekle en ekstra lengde. Synes det ble litt vanskelig å brodere på.

Nå gleder jeg meg veldig til bryllup.

tirsdag 8. mars 2011

Bordkort
Til helga skal den eldste sønnen min gifte seg ( den "eldste" av trillingene), og jeg foreslo at jeg kunne lage bordkort. Vi bor så langt unna der feiringa skal være, at det er ikke så mange ting jeg kan gjøre praktisk.

Her ser dere alle 49 bordkorta ferdige. Det som er gjort, er at det er strikka store stykker glattstrikk med strikkemaskin (ei venninne) .Garnet som er brukt er Finull, og brudeparet tok ut fargen. Så er det tova i vaskemaskinen, klippa ut hjerter, sydd sammen to og to, fylt de og sydd på pynt (ringene). Navnet er skrevet og festes på med ei fin knappenål.

Jeg ble fornøyd med de sjøl, nå håper jeg de blir fine på middagsbordet. Brudeparet er fornøyd, det vet jeg.

søndag 6. mars 2011

Gave fra hemmelig venn på ProjoDenne fine pakken fikk jeg fra min Hemmelige venn på Projo. Her kan jeg kose meg med godt drikke og strikke sokker. Tusen - tusen takk.

torsdag 3. mars 2011

Hekla sjal


Dette sjalet er hekla med garnet Sterk og jeg har brukt heklekrok nr.4,5. Mønsteret er Ewa`s shawl - det er en gratisoppskrift på Ravelry

Sjalet er varmt og godt, og er en gave til.......