lørdag 30. april 2011

Jeg vant - jeg vantDenne søte lille kyllingen vant jeg i Hekkanhekkel sitt påskelotteri. Jeg ble kjempeglad. Han er søt, ikke sant??

Prematurteppe til AmandaprosjektetDe som kjenner meg vet at jeg har sansen for å strikke/hekle og gi vekk til veldedige formål.

Du kan lese om Amandaprosjektet her

Jeg har hekla enkelt staver fram og tilbake med dobbel tråd babyull

Babydress

Denne babydressen er endelig ferdig. Det har vært et tålmodighetsprosjekt. Jeg har strikka med Rauma babyull i str.18mnd (ekstra lang).

Oppskriften er fra Temahefte nr.21 fra Sandnes

det som har vært utfordringen med dette strikketøyet, er at oppskriften er med garn som har strikkefasthet 22m/10 cm, mens babygarn har str.fasthet 30m/10 cm. Alle tall måtte regnes om!!

Nå håper jeg hun som har bestilt denne er fornøyd

tirsdag 26. april 2011

Gave fra hemmelig venn på Trådsnella. + påskestrikkDenne fine pakken fikk jeg fra Gullklump på Trådsnella. Jeg ble veldig glad. Tusen, tusen takk. Jeg ble veldig glad. Der var en sjokolade også, men den ble borte....namnam


Garnet fra denne gaven skal jeg bruke til å hekle prematurtepper av til Amandaprosjektet

Ellers i påska har jeg strikka og hekla mye
- 2 par sokker i str.42. De fikk jeg ikke tatt bilde av før mottagerne reiste. Fargerike og fine strikka av 6pl garn
- Babydress str 18mnd i babyull. Den er snart ferdig
- Noen ruter til Olavas bestemorswap
- endel striper på nepalteppet mitt
- ett prematurteppe

fredag 15. april 2011

Gave fra hemmelig venn på HobbybodenDenne fine pakken fikk jeg av min hemmelige venn på Hobbyboden i dag. Ble veldig glad, tusen tusen takk

torsdag 14. april 2011

Jeg har fått 2 awarderAwarden "hjerteeple" fikk jeg av Solveig , og awarden "Dearest blog" fikk jeg av Piiitra

Jeg satte veldig pris på å få de, tusen takk skal dere ha begge to.

Her er opplegget det at men skal
- linke til den man har fått bloggen av
- sende awarden videre til 5 andre (som har mindre enn 100 følgere)
- svare på spørsmål.

Der er mange awarder ute og går i bloggverdenen, så jeg velger å ikke sende de videre. Jeg har mange på blogglista mi, men enten har de fått award, eller så vet jeg ikke hvor mange følgere de har.

Jeg kan i alle fall fortelle 8 ting om meg sjøl

1. Er fra Skiptvet i Østfold, bor på Hareid på Sunnmøre

2. Fødte 4 barn i løpet av 14 mnd (trillinger- 2 gutter og en jente + en gutt - attpåklatt - etter 14 mnd)

3. Synes det var kjedelig å vokse opp som enebarn, er veldig glad for å ha fått stor familie sjøl. Da vi var samla alle i jula, koste jeg meg veldig.3 av barna har partnere, en er gift, en samboer, og en har kjæreste.

4. Begynte å blogge etter tips fra Anlen. Vi er sambygdninger, og sang på den tida i samme kor. Først ble det blogg og medlemsskap på Hobbyboden, etterhvert mer og mer

5. Er utdanna helsesøster, men har ikke vært på jobb på snart 3 år. Jeg var da på strikketur til Shetland, og kom hjem med kikhoste i "bagasjen". Det utløste ME. Og jeg som har vært så aktiv og travel i mange år, klarer ikke mye.

6. Liker å bake. Er jeg sur, er det god hjelp i å lage en gjærdeig.

7. Har siden jeg var ung strikka og hekla MYE. Mange har omtalt meg som en strikkemaskin. Kanskje er det sant... Jeg har alltid mange arbeider i sving på en gang, minst fem. Jeg strikker modeller for Viking fabrikker, bestillinger for andre, til familie og venner og så er jeg glad i å strikke og hekle og gi vekk til veldedige formål. Den jeg lager minst til, er meg sjøl.

8. Har et altfor stort garnlager, en kan si at jeg er garnoholiker. Jeg var flink med garnslanking ei stund, men nå er det visst slutt med slanking. Det er jo så mye fint garn der ute...
Til slutt et skrytebilde av "storfamilien" , tatt sist jul

onsdag 13. april 2011

Lue og laaaange strømperDisse strømpene og denne lua er strikka i Viking sitt alpakka sport. Et nyyydelig garn å strikke med.

Dette er modell for Viking fabrikker. Jeg synes sjøl at mønsteret og fargevalg er nydelig, men - det er voldsomt å strikke med 4 farger på pinnen samtidig - i tillegg til laaange sprang på baksida. De omgangene gikk treigt.

Strømpene er laaange, godt over knærne. Er helt sikkert varme og gode.

mandag 11. april 2011

SokkestrikkingHar strikka noen sokkepar i det siste. Har MYE rester i sokkegarn, og jeg bruker opp dette litt etter litt. Liker godt å gi vekk til andre som trenger det. I dag fikk vaskehjelpa mi med seg en full bærepose som ho skal gi til familie og kjente i sitt hjemland - Litauen

tirsdag 5. april 2011

Give-away hos AnlenAnlen har give-away - fordi det snart er påske

Give-away hos KomadyretKomadyret har give-away for å feire at ho har passert 10.000 besøkende