mandag 14. februar 2011

Husflidslag og "tå-opp-sokker"

Jeg har vært medlem i det lokale husflidslaget ei stund; Hareid-og Ulstein husflidslag. Har ikke vært på så mange møter, men har kost meg når jeg har vært der.

Kari - ei venninne som i sin tid verva meg - er flink til å overtale. Eller skal jeg si - få meg til å tro at jeg kan klare noe. Nå hadde ho overtalt meg til å komme og ha innlegg om hvordan strikke tå-opp-sokker. Sist onsdag var jeg der (9/2). Hadde forberedt meg godt med å lage oppskrift / fremgangsmåte. Grudde meg, men det var faktisk veldig kjekt.
Her er bilde av mine ferdige sokker

5 kommentarer:

Tina sa...

Herlige sokker du har strikka! Alltid kjekt å ha! Særlig i denne kalde årstid. Fra det ene til det andre - du har meldt deg på gavelek hos meg for en stund siden, men jeg mangler adressen din... Kan du sende meg den på tihosen(at)gmail.com? Så kommer det en spennende gave i posten! :-)

Ulla-Bella sa...

Så fint at du kan lære bort teknikken videre:)

bodil sa...

Hei.Kjempe fine sokker.Aldrig prøvd å strikke fra tåa og opp.Er med husflidlaget på Frei jeg men nå er det en stund siden jeg har vært dær.Koselig å være med i husflidlaget.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

mimouna sa...

Så gøy da! Tå-opp er jo genialt, spesielt hvis man har lite garn eller bruker rester. Fine sokker. :o)

Tovepia sa...

Har aldri prøvd å strikke den veien, men det skyldes kanskje at jeg har litt angst for sokker, selv om jeg bare vil ha hjemmestrikkede:O)
Flott å kunne spre dette videre!!
Nyt helga, klem fra meg;)