torsdag 17. november 2011

Du mamma, du kan vel strikke..........Johan, en av sønnene mine, bruker av og til å ringe og si følgende: du mamma, du kan vel strikke..........til meg? Han vet at det kommer et ja.

Denne gangen skulle jeg strikke tøfler til kona. Jeg strikka disse firkanttøflene i Lima. Har aldri brukt det garnet før, men duverden så nydelig. Og så bra det tova seg.

Johan skulle ha knevarmere. "Hæ", sa jeg. "Hva skal du ha det til?" Jo, han og en kompis planlegger telttur i vinterkulda. Og når det passerer minus 20-30 gr må man kle seg rett. Jeg så i kassa med alpakka, la opp 60m på p.3 og strikka 2r - 2 vr et godt stykke. Så får vi se om det passer.

De av bloggleserne som kjenner Johan, vet at han aldri legger ut på en "pingletur". Vel, har jeg alltid tenkt, det er verre ting han kan gjøre.....

2 kommentarer:

Bodil sa...

Varme og gode ting du har strikka. Og alltid like kjekt når dei store barna vil ha noko heimestrikka :) God helg til deg.

Heidi sa...

Takk for kommentar til innlegg om julemesse.
Oppskriften til englene ligger som en pdf-fil i gruppa Trådsnella på www.norge123.no. Man må være registrert medlem for å lese pdf-filen.
Jeg vet ikke opphavet til oppskriften, om det er hun som har lagt ut pdf-filen som har laget den. Kan derfor ikke dele, selv om den deles åpent på det nettsamfunnet. Du kan jo melde deg inn så du får tilgang til den. Er et fint håndarbeidsmiljø der.