torsdag 1. desember 2011

Tilbake til jobb? Praksisplass.

Nå er det ca. 3,5 år siden jeg ble sjuk, med ME. Jeg som hadde masssse energi, full jobb, fire barn, masse hobby, ble helt satt på sidelinja. Jeg har tilbrakt mange timer på sofaen. Familien min er bekymra over at jeg så ofte er sliten. Men jeg bruker å si: Hvis jeg er sliten og strikker/hekler, er alt som det skal, men hvis jeg er trøtt og ikke strikker, kan dere bekymre dere.

For 3 mnd siden flytta vi fra Hareid på Sunnmøre til Askøy ved Bergen. Etter flyttinga har jeg tenkt mye på om jeg skulle forsøke på jobb igjen. Men hva slags? Hvor mye? Spørsmålene er mange. Er utdanna sykepleier og helsesøster. Har mange jobbmuligheter i området.

Gjennom NAV har jeg gått på et 14 dagers kurs med tanke på jobbsøking og en kartlegging av arbeidsevnen. En del av det er videre en praksisperiode på 8 uker.

Gjett om jeg har vært heldig med praksisplass!!!!! Jeg skal være 2 timer 2 ganger i uka på garnbutikken "To damer". Den ligger bare vel 4 km hjemmefra. Var der for første gang i dag. Storkoste meg. For en garnoholiker som meg, er dette en godtebutikk av de helt store. Nå gjenstår det bare å se om 4 timer i uka er for mye.

For de av bloggleserne som ikke kjenner butikken, kan jeg anbefale nettbutikken deres. Her kan du finne den. Her er det god og rask servise.

5 kommentarer:

gyldenkron sa...

Ååååå, så kjekt. Håper du får det til. Og for en drømmejobb du har fått praksis i.

solveig sa...

Håper det går bra!
God adventstid til deg og dine!

Beate sa...

Det må jo være en jobb midt i blinken for deg! Håper du kjenner at det er en jobb du kan klare og trives med!
Ønsker deg en god advent!

Rigmor sa...

så kjekkt og høre :) Men det er kanskje en jobb som fort kan bli dyr? Ja med tanke på alle fristelsene? tihi! Håper det fungerer for deg :) ha en fin helg !

Ugla sa...

Gratulerer så flott! Og det er jo en super butikk, jeg tror jeg er litt sjalu på den jobben din :-)

Du spurte meg om størrelse på babytepper som jeg strikker/hekler til Rikshospitalet. De trenger alle størrelser fra bittesmå (ca 30x30 cm) til vanlige babytepper. Selv lager jeg små (litt latskap :-) som sikkert passer fint i en kuvøse. Si fra hvis du trenger adressen dit.